MEISTÄ


TIIMIMME


Hulmu on tamperelainen vuonna 2017 perustettu designyritys, jonka keskiössä ovat kotia sekä kantajaansa kaunistavat laadukkaat, selkeälinjaiset pellavatuotteet. Brändin takana on äiti ja tytär, joiden yhteinen haave on puhtaampi ja parempi huominen🌾
 

YHTEYSTIEDOT

HULMU
Kirvestie 24
33710 Tampere
 
 

LUONNOLLISTA, AJATONTA KAUNEUTTA


Lähtökohtana vaatemallien suunnittelussa pidämme käyttömukavuutta ja tuotteiden yhdisteltävyyttä. Nopeatempoisen pikamuodin sijaan keskitymme laatuun ja pitkäikäisyyteen. Kestävyyden sekä ylellisen ilmeen ansiosta pellava on uskollinen ystävä: se toimii niin kotona kuin juhlassa.

UNIIKIT TUOTTEET

Pyrimme pitämään varastomme mahdollisimman pienenä, ja valmistamme lähes kaikki tuotteemme tilausten mukaan. Tällä minimoimme hävikin määrää sekä alennusmyynteihin usein liittyvää turhaa kulutusta. Musta ja valkoinen ovat pysyviä perusvärejämme. Näiden lisäksi tuotteitamme saa kausittain vaihtuvissa väreissä. Pienen varaston sekä kausittaisen värivaihtelun vuoksi emme kuvaa jokaista tuotettamme kaikissa saatavilla olevissa väreissä. Mikäli et löydä verkkokauppamme kuvista haluamaasi tuotetta oikean sävyisenä, tutustu sävyyn toisen tuotteen kohdalla. Sävyistä voit kysellä tarkemmin suoraan meiltä sähköpostitse hulmu@hulmu.fi tai soittamalla +358 50 373 1073.

LUONTOA SÄÄSTÄEN

Hulmu on monella tavalla luontoystävällinen valinta.
 Suosimme lähituotantoa, ja tuotteemme valmistetaan alusta loppuun Suomessa.
 Näin kuormitamme ympäristöä mahdollisimman vähän.
 Käytämme luonnon omia materiaaleja, ja hyödynnämme ne tehokkaasti.
 Noudatamme hitaan muodin periaatetta: mallistomme vaihtuvuus on keskimääräistä hitaampaa emmekä toimi perinteisen sesonkimyynnin tavoin. Värit ja mallit ovat aikaa kestäviä ja pelkistetyn klassisia. Raaka-aineena pellava on ympäristöystävällinen valinta. Sen viljely kuluttaa vähän vettä ja ylläpitää luonnon monimuotoisuutta.
 Vältämme orgaanisten ja epäorgaanisten aineiden yhdistämistä, jotta käyttämämme materiaali on helppo kierrättää tai palauttaa takaisin luontoon.

IHMISTÄ KUNNIOITTAEN

Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat eettisiä – haluamme toimia mahdollisimman läpinäkyvästi ja rehellisesti.
 Hulmu-tuotteet suunnitellaan ja ommellaan Suomessa. Käyttämämme 100% pellava valmistetaan Liettuassa ympäristöystävällisesti kasvatetusta pellavasta. Kankaamme tulevat BALTIC FLAX -perheyritykseltä, jonka kankailla on sekä EUROPEAN FLAX -sertifikaatti että ÖKO-TEX-standardi 100 (lue heistä lisää täältä).