LUONNOLLISTA, AJATONTA KAUNEUTTA

Pellava on kuin hyvä musiikki tai kaunis luonto: siinä on jotain ikiaikaista ja rauhoittavaa.

Luonto ja musiikki toimivat myös voimavarana ja inspiraation lähteenä Hulmu-tuotteiden suunnittelussa. Nopeatempoisen pikamuodin sijaan keskitymme laatuun ja pitkäikäisyyteen. Hulmu-tuotteille ominaista onkin selkeälinjaisuus, toimivuus ja kestävyys. Lähtökohtana vaatemallien suunnittelussa pidämme käyttömukavuutta ja tuotteiden yhdisteltävyyttä. Kestävyyden sekä ylellisen ilmeen ansiosta pellava toimii niin kotona kuin juhlassa.

UNIIKIT TUOTTEET

Pyrimme pitämään varastomme mahdollisimman pienenä, ja valmistamme lähes kaikki tuotteemme tilausten mukaan. Tällä minimoimme hävikin määrää sekä alennusmyynteihin usein liittyvää turhaa kulutusta.

Musta ja valkoinen ovat pysyviä perusvärejämme. Näiden lisäksi tuotteitamme saa kausittain vaihtuvissa väreissä. Pienen varaston sekä kausittaisen värivaihtelun vuoksi emme kuvaa jokaista tuotettamme kaikissa saatavilla olevissa väreissä. Mikäli et löydä verkkokauppamme kuvista haluamaasi tuotetta oikean sävyisenä, tutustu siihen toisen tuotteen kohdalla. Sävyistä voit kysellä tarkemmin suoraan meiltä

sähköpostitse hulmu@hulmu.fi tai soittamalla +358 50 373 1073.

LUONTOA SÄÄSTÄEN

Hulmu on monella tavalla luontoystävällinen valinta.
Suosimme lähituotantoa, ja tuotteemme valmistetaan alusta loppuun Suomessa.
Näin kuormitamme ympäristöä mahdollisimman vähän.
Käytämme luonnon omia materiaaleja, ja hyödynnämme ne tehokkaasti.
Noudatamme hitaan muodin periaatetta: mallistomme vaihtuvuus on keskimääräistä hitaampaa emmekä toimi perinteisen sesonkimyynnin tavoin. Värit ja mallit ovat aikaa kestäviä ja pelkistetyn klassisia.
Raaka-aineena pellava on ympäristöystävällinen valinta. Sen viljely kuluttaa vähän vettä ja ylläpitää luonnon monimuotoisuutta.
Vältämme orgaanisten ja epäorgaanisten aineiden yhdistämistä, jotta käyttämämme materiaali on helppo kierrättää tai palauttaa takaisin luontoon.

IHMISTÄ KUNNIOITTAEN

Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat eettisiä.
Toimintamme on rehellistä ja läpinäkyvää: tunnemme tuotantoketjumme vaiheet ja työntekijöidemme työolosuhteet.
Hulmu-tuotteet suunnitellaan ja ommellaan Suomessa. 

MATERIAALIMME

Pellavakangas hengittää ja viilentää ja on siksi hygieeninen ja miellyttävä käyttää.
Sileän kuitupintansa vuoksi pellava myös hylkii likaa. Lujuusominaisuutensa ansiosta pellavan käyttöikä on erityisen pitkä.

Käyttämämme 100% kivipesty pellava valmistetaan ekologisesti kasvatetusta puolalaisesta pellavasta, joka tuntuu miellyttävän pehmeältä herkempääkin ihoa vasten. Kankaalla on Öko-tex-standardi 100: tuote on tutkitusti haitta-aineeton, ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä. Tuotelaput ompelemme jokaiseen tuotteeseen aina erikseen, jotta ne voi niin halutessaan ratkoa pois rikkomatta tuotetta. Oliivipuiset napit valmistetaan Italiassa. Hintalapuissa käytämme kierrätyskartonkia, ja pakkausmateriaalimme ovat sataprosenttisesti kierrätettäviä.

HOIDA OIKEIN

Käyttämämme pellava kestää 60 asteen hienopesun, kevyen rumpukuivauksen sekä kahden pisteen silityksen.

Saat tuotteille lisää käyttöikää pesemällä ne hellävaraisemmilla ohjelmilla alhaisemmissa lämpötiloissa.
Väljässä vedessä peseminen paitsi säästää vaatetta myös ehkäisee pesuvekkien muodostumista.
Silittämisen sijaan tuote kannattaa käyttää kuivausrummussa lyhimmällä ohjelmalla ja oikoa sitten henkariin asettumaan.
Lopputuloksena on pehmeämpi, kevyesti aaltoileva kangas.

On normaalia, että oliivipuisten nappien lakkapinta kuluu ensimmäisten pesujen yhteydessä.